A+ R A-
Szobáink
Egyágyas szobáink nyugodt és kényelmes pihenést biztosítanak minden egyedül érkező vendégünk számára. A szobában internetcsatlakozás, telefon, színes televízó, minibár, szobaszéf és bekészített fürdőköpeny is található. A fürdőszoba zuhanyzós és hajszárítóval felszerelt. A szoba alapára tartalmazza a korlátlan thermal medence használatot és a reggelit is. Egyágyas szobáink mérete: 10 - 14 négyzetméter.
Hangulatos, légkondícionált, kétágyas szobáinkban 2 egyszemélyes összetolható ágy található. A fürdőszobában hajszárító, piperecikkek, sarokkád vagy zuhanyzó szolgálja vendégeink kényelmét. A szobában internetcsatlakozás, telefon, színes televízó, minibár, szobaszéf és bekészített fürdőköpeny is található. 
Erkélyes, légkondícionált, kétágyas superior szobáinkban 2 egyszemélyes összetolható ágy található. A fürdőszobában hajszárító, piperecikkek, sarokkád vagy zuhanyzó szolgálja vendégeink kényelmét. A szobában internetcsatlakozás, telefon, színes televízó, minibár, szobaszéf és bekészített fürdőköpeny is található. 
Négyágyas, légkondícionált, szobáinkban 2 egyszemélyes összetolható ágy, illtve egy ágyazható kanapé található. A fürdőszobában hajszárító, piperecikkek és nagyméretű sarokkád szolgálja vendégeink kényelmét. A szobában internetcsatlakozás, telefon, színes televízó, minibár, szobaszéf és bekészített fürdőköpeny is található.
Nagyméretű légkondícionált, lakosztályunkban franciaágy és egy ágyazható kanapé található. A fürdőszobában hajszárító, piperecikkek, zuhanyzó egy jakuzzi és egy infraszauna szolgálja vendégeink kényelmét. A szobában internetcsatlakozás, telefon, színes televízó, minibár, szobaszéf és bekészített fürdőköpeny is található.  Az erkélyről a kertre nyílik kilátás. Az éjjeli és állólámpák, a bútorzat és a domináns színek egyedi romantikus hangulatot kölcsönöznek párok és családok körében igen népszerű lakosztályunknak.