A+ R A-

Bemutatkozás

A termálvízben gazdag alföldi kisváros, Balmazújváros csendes és nyugodt központjában található a négy csillagos Thermál Hotel Balmaz**** szálloda. Balmazújváros a Hortobágyi Nemzeti Park területén az Airport Debrecen nemzetközi repülőtértől 25 km-re helyezkedik el. Városunk megközelíthető a 33-as főt Hajdúszoboszló-Balmazújváros körforgalmi elágazásától (8 km), illetve az M3-as autópálya balmazújvárosi lehajtójától (14 km). Szállodánk különlegessége, hogy mind az aktív pihenést, mind a csendes nyugalmat kedvelők számára ideális választás.


Szállodánk egyedülállóan komplex szolgáltatásai:

ü teljes klimatizálás
ü 37 szállodai szoba
ü 120 férőhelyes étterem
ü 40 hazai borpincészet különlegességeit bemutató Gróf Buttler borterem
ü 250 fős rendezvényterem, 120 és 40 férőhelyes konferenciatermek, 15 fős szekcióterem
ü nyári kerthelyiség, grill terasz
ü saját termálvizes medence, éjszakai fáklyás fürdőzési lehetőség
ü közvetlen átjárás a Kamilla Gyógy és Wellness fürdőbe, fizioterápiás kezelésekkel, és a nyáron üzemelő strandfürdőbe
ü játékterem: bárpult, 6 sávos bowlingpálya 3 biliárdasztal, csocsó, asztalitenisz és squash pálya
ü közvetlen átjárás a saját sport és rendezvény centrumba, nemzetközi méretű kézilabda pálya, lelátóval. Alkalmas a teremsportok lebonyolítására, pl.: kézilabda, futsal, kosárlabda, röplabda, tenisz, asztalitenisz stb. Koncertek, nemzetközi konferenciák kiváló helyszíne.
ü füves és műfüves/villanyvilágítással/ labdarúgó pályák
ü professzionális edzőterem, kondicionáló gépekkel a sportcsarnokban
ü wellness centrum: ultrahangos alakformáló impulzer gép, massage, manikűr, pedikűr.
ü programok, és kirándulások szervezése, transzfer saját autóbusszalSzállodánkat kifejezetten ajánljuk:
- több generációs családi nyaralásra, hiszen a nagyszülők élvezhetik a termálmedence gyógyító hatását, az élménymedence a gyerekek birodalma, míg az esti családi bowlingozás közös családi programot kínál
- kézilabda és labdarúgó csapatoknak edzőtáborozásra
- természetbarátoknak, akik érdeklődnek a Hortobágy páratlan madár- és élőlényvilága iránt

Sport és rendezvényszervezők, sportklub igazgatók, edzők álma a komplex szolgáltatásunk: kényelmes szállás, rendkívül csendes környezet, az igényeknek megfelelő egyedi étrend, műfüves futballpálya villanyvilágítással, nemzetközi méretű sportcsarnok, minden igényt kielégítő öltözőkkel, konditeremmel és lehetőség szerint edzőpartnerekkel. Valamint izomlazító gyógyvizes medencék, szükség esetén fizioterápiás kezelések, feszültségoldó bowling, biliárd versenyek.

Konferencia és rendezvénytermeink, ideális helyszínt nyújtanak a tréning, konferencia és rendezvény szervezőknek. Családi eseményeket 20-250 főig tudunk lebonyolítani, míg céges rendezvényeket akár 1000 fős létszámra is vállalunk.